Kuntoutus ja apuvälinelainaus

Kuntoutus

Fysioterapian tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ihmisten liikkumis- ja toimintakykyä. Vastaanotolle voi hakeutua itse tai terveydenhuollon henkilön suosituksesta. Toiminta painottuu ohjaukseen ja neuvontaan, jolloin potilaan oma aktiivisuus ja sitoutuminen kuntoutusprosessiin korostuu.

Fysioterapia toteutetaan joko yksilöllisesti tai ryhmässä.

Fysioterapeutti
Mari Kopra

Fysioterapian ajanvaraus ja neuvonta

Ajanvaraus ja neuvonta 14.12.2018 alkaen
03 254 3300

Avoinna
ma–to klo 8.00–16.00
pe ja arkipyhien aattoina klo 8.00–15.00

Muistathan peruuttaa vastaanottoaikasi, mikäli olet estynyt saapumasta paikalle. Peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta veloitetaan asiakasmaksujen mukainen veloitus.

Lääkinnällinen kuntoutus / apuvälinelainaus

Lääkinnällinen kuntoutus tarkoittaa arjessa selviytymistä edistäviä kuntoutus- ja apuvälinepalveluja, joita voi saada vamman tai sairauden vuoksi. Kuntoutuksen avulla ylläpidetään ja parannetaan potilaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Lääkinnällistä kuntoutusta voi olla mm. fysioterapia, toimintaterapia, puheterapia ja yksilölliset apuvälineet.

Lääkinnällinen kuntoutus perustuu yksilölliseen kuntoutussuunnitelmaan, jonka tekee potilasta hoitava lääkäri. Aloitteen kuntoutustoimenpiteiden käynnistämiseksi voi tehdä potilas itse, häntä hoitava terveydenhuollon henkilö tai -yksikkö. Potilasta hoitava lääkäri lähettää suosituksen lääkinnällisenä kuntoutuksena haettavasta palvelusta kuntoutustyöryhmälle.