Hattulassa kokeillaan ja kehitetään uusia terveyspalveluita

Pihlajalinna alkaa tuottaa Hattulan terveyspalveluita uudella sopimuksella 1.1.2019 alkaen. Pihlajalinna on Hattulassa myös nykyinen palveluntuottaja, ja lokakuusta 2018 alkaen onkin tarkoitus kokeilla ja kehittää uuteen sopimukseen kuuluvia palveluita.

Tavoitteena on parantaa terveyspalveluiden saatavuutta ja tarjota vaihtoehtoisia yhteydenottokanavia terveyspalveluiden asiakkaille. ”Esimerkiksi etäpalveluiden avulla helpotamme väestön palveluihin pääsyä ja pyrimme antamaan terveysasemalla henkilöstölle paremman työrauhan tehdä potilastyötä kasvotusten. Nykyisin vastaanotot keskeytyvät terveysasemalla usein − mikä on ikävää paitsi työntekijöille niin erityisesti heidän vastaanotollaan oleville asiakkaille”, tiivistää Pihlajalinnan Hattulan terveyspalveluiden johtava lääkäri Liisa Länsipuro.

Vastaanotoilla Hattulassa jatkaa tutuksi tullut henkilökunta. ”Henkilöstö on haastettu mukaan ideoimaan, kehittämään ja uudistamaan palveluja. Me toivomme, että voimme vuoden alusta tarjota asiakkaille monipuolisemman palveluvalikoiman ja pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin”, toteaa palvelupäällikkö Tiina Suontausta.